May 24, 2010

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke 8!!



Assalamualikum..Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan buat anak bongsu keluarga Long Tahir & Mak Nab iaitu,Fazilah & Ahmad Rosli..Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat!!

May 16, 2010

Nostalgia Di Hari Raya.....


Selamat Hari Raya !!!! Eh,eh.. kenapa tetiba hari raya pulak ni.. excited lah pulak.. hehe.. jangan marah ae.. Sebenarnye kami nak posting kan gambar raya tapi tahun tak berapa sure lah.. Mungkin dalam lingkungan 1997.... (kalau sape-sape tau angkat tangan & bagi tau k)..
Tengok lah tuu,, adeq nie tak nak kalah dengan Azwa.. Yelah,, adeq kan anak mak mana boleh mak manja dengan orang lain,, walaupun Azwa tu sepupu sendiri.. Ish ish ish berubahlah deq oi.. hahaha
Entah bila agaknya dapat gambar macam ni lagi ek???

May 8, 2010

video

Selamat Hari Emak Buat Puan Zainab Binti Mintol

Amboi atok cina ni.. Siap duduk kat pintu lagi tu.. Tunggu kitaorg balik ae... hehe

Happy Mothers Day!!!!! Alamak ter-speaking pulak... hehe... Ape-ape pun,, 9 Mei 2010 merupakan Hari Ibu,, jadi kami dengan berlapang-lapang hati ini ingin mengucapkan Selamat hari Ibu buat Atok Mak kami yang sangat sporting.. Kami sebagai anak2 dan menantu2 serta cucu-cucu family aytam yang gempak ini sangat menyayangi dirimu wahai Tok Nab.. Semoga apa yang atok hajat dan inginkan akan tercapai jua...

May 1, 2010

Gambo.gambo & gambo lagi..

De2 ni mcm lapo sangat je rupenye..hehehe..Pak De control macho time ni,time ni rambut banyak lagi..Biase lah Nya2 ni gaya mesti ada..hahaha..Pak chu ni kenapa asyik sengih nampak gigi je??runsing2..

Big Boss babam bepeluh-peluh memanggang ikan kat bawah...Kak Zeera pergh!!Solid giler bak kata baba..Pak Chu pulak nampak Gigi je sengihnye..hehehehe..Atok still maintain cun..Baik2 tok kang jatuh gigi palsu nyer..hahaha
Haha,kecitnye Deena..Mama pun tembam jugak time ni..Kak Ceeda je kurus..hahaha