June 25, 2010

kenangan lagi!!

baba dr dulu sampai skrg memang xda keje lain..hehehe
kecik2 je semua time ni..ahaha
bila lagi nak mcm ni..hehehe
ahahaha..deena ni melalak je keje nya..hehe

June 19, 2010

Happy Birthday Afiqah Rusydina


video
birthday deena kt pantai minyak beku,batu pahat!..Happy Birthday deena!!

June 15, 2010

Mama & Babam balik cuti.....Part 2

Salam semua..Part ni sambungan part 1 dulu..x byk nak di story rasanya...hehe..layan gambar je lah...next part kita sambung lagi...
Fuhh deena,kata kenyang,...hehehe..layan cendol kat tangkak dulu..
Deena & ayah...ala,kantoi xde gigi...
Jalan2 di Batu Pahat...dah tgh malam ni tau...McD punya pasal lah kata kan..
Adik & Ibu rock nampak..
Nak buat kulit album ke ni??hehehe
Da lame x bkumpul mcm ni..walaupun sekejap je jumpa...
Bye2 Nyanya...Nanti jumpa lagi..
Atok ni,irfan nak balik lah...hehehe
Rajin nampak...hehehe
Umi suap irfan makan...Happy family..
Sepupu paling kecik family Atok Nab...Aiman Irfan...hehe

June 13, 2010

Mama & Babam balik cuti....Part 1

Balik kampong ooo balik kampong hati girang...hehe..mcm balik raya je rasanya...Layan je story2 ni..Aktiviti pertama sbnrnye minum petang kat sarang buaya..Tapi xde gambar lah pulak..Lepas tu babam dengan mama kena naik basikal dgn deena..mlm pegi mkn dekat batu pahat lah pulak...Sedap satay dia...Pak chu lepas ni blanje lah yer...hehehe...Next story kita sambung kat part yg ke dua...
Ala deena ni,kacau lah,da xa nampak muka kak ceeda..Adik saranghae sape??hahaha...Atok je yang tau...hahaha
Buah manggis hasil kutipan mama,ceeda ngan atok..hehe...First time panjat pokok manggis walaupon separuh..hehe..ibu penah ke panjat??
Opps Deena,kaver gigi tu dik oi...hahaha...x cun..
Bukan main lagi ibu ngan Pak Chu makan,x nengok kiri kanan lagi dah,,,hehehe
Perghhh!!tengok mcm ni memang lecur ah...Bile nak makan lagi ni
Atok di buli deena...hehehe...Ape lah deena ni...NAk mkn pon atok kena tolong ke???
Babam & deena..jalan2 pusing taman...
Ni nak berlumba ke ape ni??Baba awal2 da garu kepala...hehehe
Sempat posing pulak tu,,,hehehehe,,